Grondwerk

Voor verschillende werken en opdrachtgevers voeren wij het grondwerk uit. Hieronder ziet u wat er zoal gedaan kan worden voor onze opdrachtgevers. Hierbij moeten wij zeggen dat in overleg (bijna) alles mogelijk is.

Voor bouwbedrijven

De werkzaamheden voor bouwbedrijven omvatten álle grondwerk voor de bouw. Hier kunt u o.a. denken aan het grondwerk ten behoeve van funderingen van gebouwen, of bijvoorbeeld een weg-cunet, bestrating en buitenriolering.

Voor agrariërs

Voor agrariërs valt ons werk vaak onder het aanleggen van dammen, het onderhouden van watergangen (klepelen en maaikorven) en het graven van sloten.

Voor particuleren

Ook voor particulieren wordt veel werk verricht. Vaak betreft dit het afgraven van kleigrond en het aanvullen met teelaarde en/of zand om bijvoorbeeld een mooie tuin aan te leggen. Ook adviseren wij graag bij het ontwerp van tuinen.

Voor gemeenten

Voor Gemeenten verrichten wij vele werkzaamheden. Hier kunt u denken aan het berm- en slootonderhoud, rioleringswerk, zowel nieuwe aanleg als onderhoud, gladheidsbestrijding en sneeuwploegen, en straatwerk.

Grondstoffen

Daarnaast leveren wij diverse grondstoffen op locatie.

Deze zijn ook bij ons bedrijf af te halen:

  • Zand
  • Compost
  • Grind
  • Granulaten
  • Teelaarde
  • Slakken

Een overzicht van grondwerk wat wij uitgevoerd hebben:

Heeft u interesse in informatie over een werk voor uw bedrijf, of voor uw huis? Of wilt u een bestek overleggen? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Contact