Onkruidbeheer

Sinds het besluit: “chemievrije onkruidbestrijding”, wat in 2016 van kracht is gegaan, heeft Everts Winsum hierop ingespeeld, door onkruid te gaan bestrijden door middel van borstelen/zuigen.

Het grote voordeel hiervan, is het directe resultaat! Het onkruid wordt door een zogenaamde 3e (onkruid)borstel (i.v.m. de soort verharding) los geborsteld en vervolgens, in dezelfde werkgang, met een veeg/ zuigmachine opgeruimd.

Ook voor de kleinere en dus moeilijker te bereiken plaatsen heeft Everts Winsum geïnvesteerd in een kleinere, handbediende onkruidborstel. De combinatie van deze machines samen, zorgt ervoor dat in een mum van tijd, de straten in uw straat/dorp/gemeente, weer schoon en onkruidvrij zijn.

Schmidt Swingo foto2

Wat ook een veel voorkomend probleem is, is overgroeiing over bestrating en asfaltkanten. Hiervoor beschikt Everts Winsum over 2 verschillende groottes kantenborstel, zodat langs alle wegen en fietspaden de zijkanten weer zichtbaar worden en er ook een betere waterafvoer gegarandeerd wordt.

 

Everts Winsum denkt graag met u mee over niet alleen de bestrijding van onkruid, maar ook zeker over de langere termijn, dus het beheer ervan. Neemt u vrijblijvend contact met ons op over een passende oplossing.

 

Schmidt Swingo foto3

Heeft u interesse in informatie over een werk voor uw bedrijf, of voor uw huis? Of wilt u een bestek overleggen? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Contact