Waterbouw:

Beschoeiingen / Steigers / Vlonders / Terrassen

Wij kunnen de gehele inrichting van uw tuin verzorgen inclusief het aanleggen van waterpartijen, beschoeiingen of steigers. Het is ons dagelijkse werk. Ook het herstellen hiervan, en het leveren van de benodigde materialen valt binnen ons werk.

Elke woning aan het water heeft een oeverbescherming nodig, anders bestaat de kans dat de grond afkalft en dus de grond langzamerhand in het water wegzakt. Werken in de GWW betekent dus ook beschoeiingen plaatsen en steigers en vlonders bouwen. Wij leveren en plaatsen diverse soorten beschoeiingen, waarbij we 2 meest voorkomende varianten hebben, te weten:

  • Paal/schot beschoeiing. Deze variant bestaat uit palen die 50 cm uit elkaar staan met daarachter een houten schot met een hoogte naar keuze; + foto!
  • Damwand beschoeiing. Deze variant bestaat uit verticaal geplaatste planken die met een veer en groef in elkaar zitten. Aan de bovenkant wordt dit geheel bij elkaar gehouden door middel van een dubbele gording + foto!

Voor beide soorten gebruiken we uitsluitend hardhout met een FSC-keurmerk.

Wij zijn in staat om praktisch elk denkbaar model steiger of vlonder voor u te bouwen. Natuurlijk geven wij ook advies over de meest functionele of mooiste modellen.

Heeft u interesse in informatie over een werk voor uw bedrijf, of voor uw huis? Of wilt u een bestek overleggen? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Contact